Contactati-ne
Va rugam sa trimiteti toate intrebările dumneavoastra la none@none.com. De asemenea, puteti verifica pagina noastra Fcebook/Twitter. Noi incercam sa raspundem la fiecare e-mail, dar din cauza volumului mare de e-mailuri primite ar putea dura cateva zile pentru ca noi sa va raspundem inapoi.
Cum pot sterge un continut/link?
Puteti folosi butonul 'RAPORTEAZA UN ABUZ' din partea de sus a fiecarei lipire, acest lucru necesita un cont deja existet pe PasteBin.Ro. Sau daca doriti ne puteti trimite un email, in care sa ne dati date exacte si motivul pentru care doriti sa stergem lipirea/link-ul respectiv.

1. Va rugam indicati cine sunteti, si de ce link-ul indicat este abuziv si includeti si link-ul pe care doriti sa-l stergem.
2. Asigurati-va ca ne scrieti in limba romana sau engleza, in caz contrar acest email poate fi ignorat.

De regula vom raspunde in aproximativ 24 de ore, cu pozitiva noastra vis-a-vis de reclamatia dumneavoastra.
Politica DMCA
PasteBin.Ro este in conformitate cu 17 U.S.C. § 512 si Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). Politica noastra este de a raspunde la orice notificare privind incalcarea dreptului comunitar si sa ia masurile corespunzatoare in conformitate cu Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"), precum si alte legi de proprietate intelectuala aplicabile.

Daca detineti drepturi de autor pe materialul care a fost postat pe PasteBin.Ro si doriti acest material sa fie indepartat, trebuie sa trimiteti o comunicare scrisa care detaliaza informatiile enumerate in sectiunea urmatoare. Va rugam săafiti constient de faptul ca veti fi singurul raspunzator pentru daune (incluzand costurile si onorariile avocatilor) daca sustineți în mod eronat informatii listate pe site-ul nostru, care incalca drepturile de autor. Va sugeram sa contactati mai intai un avocat pentru asistenta juridica in aceasta privinta.

Urmatoarele elemente trebuie incluse in cererea dumneavoastri in cazul incalcarii drepturilor de autor:

  • Sa furnizeze dovezi clare ca este autorizat si ca poate sa actioneze in numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune ca a fost incalcat.
  • Furnizarea informatiilor de contact corecte, astfel incat sa va putem contacta. Trebuie sa includeti, o adresa de email valida, nume si prenume, numar de telefon si adresa completa unde locuiti.
  • Trebuie sa ne furnizati exact link-ul aflat pe PasteBin.Ro in care este continutul reclamat.
  • A statement that the complaining party has a good faith belief that use of the material in the manner complained of is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law.
  • A statement that the information in the notification is accurate, and under penalty of perjury, that the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed.
  • Must be signed by the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly being infringed.

Trimiteti toate aceste informatii pentru rezolvarea problemei la none@none.com.

Va rugam sa asteptati pana la o saptamana pentru un raspuns prin e-mail. Retineti ca email-uri cu plangere in alte parti, cum ar fi furnizorul nostru de servicii nu va accelera cererea dumneavoastra si poate duce la un raspuns intarziat din cauza ca plangerea nu a fost depusa in mod corespunzator.